lørdag den 21. august 2010

Mit sybordHer er et billed af mit dejlige sybord. Jeg fik det i 1965 og det er et kært eje. Det er et Wegner møbel og  min fugl passer lige til bordet.Skuffen er indrettet med mange små rum. Bemærk Jeg har lige ryddet (sådan så det ikke ud inden fotoet blev taget). 

8 kommentarer:

 1. Artig at du bruker det gamle sybordet ennå:)

  SvarSlet
 2. Hvor er det et dejligt sybord, og så fin og sirlig en orden du har i det:-)

  SvarSlet
 3. Det er bare så utroligt smukt og en klassiker indenfor dansk møbelkunst , Wegner sybordet. Jeg har længe været på jagt efter et sådan og jeg har ikke opgivet endnu !! Sikken en skat du har.

  SvarSlet
 4. Hvor er det et smukt sybord :-) Og er det ikke utroligt, hvor hurtigt det roder, selvom der er så mange fine rum, som skulle gøre det muligt at holde orden på det hele?

  Men nu har du orden - i hvert fald i et stykke tid ;-)

  PS: Dejligt med hjemmestrikkede strømper i julegave :-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes også det er et flot sybord, jeg har også et sybord lige som dit,det er i egetræ.

  SvarSlet
 6. Tak for de dejlige kommentarer.

  Vilma jeg håber du på din jagt finder et sybord.

  Ja, jeg er meget glad for sybordet og orden er der selvfølgelig ikke altid (man har vel lov til at rode, ja det kan nærmest ikke undgås).

  Min mand (han døde desværre i 1986) og jeg købte sybordet og andre møbler, da vi blev gift i 1965.

  SvarSlet
 7. Jeg forstår godt, at du er glad for sybordet. Det er et rigtig smukt møbel og Wegner går man jo aldrig fejl af. Fuglen er heller ikke til at stå for. Tak for, at du skrev navn på designeren. Jeg har googlet den, og nu bliver den skrevet på ønskeseddelen

  SvarSlet
 8. Manna: Det kan jeg godt forstå. Den kan fåes i forskellig modeller. Jeg har fornylig købt den store runde fugl til min søn, Morten. Han har lige fejret 40 års fødselsdag. En gave han blev meget glad for.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails