mandag den 18. februar 2013

"småtingsafdelingen"Jeg har strikke små håndledsvarmere med perler til mit barnebarn Augusta.

Det er rigtig sjovt, men noget "pullerarbejde" at strikke perler ind i strik;-)Så er det blevet til en hue til mig selv. Jeg mistede desværre den "gamle" i toget.

Her ses hue inden den blev kradset op - farven er ikke rigtig, nærmere som på næste billed.Her er hue børstet op med stålbørste.

Den er strikke med 2 tråde, strømpegarn og alpaca.Et skævt strikketøj, skulle blive til et halstørklæde, men det er travlet op, og jeg er startet påny, ikke i dobbelt perlestrik med almindelig ribstrikning.Min "ommer" - et halstørklæde til min søn Jakob:-)Min broder har bestilt en halsedissee, her i sort alpaca.

Den eneste ulempe ved at strikke i sort garn, er at det er svært at se om aftenen.Ærmer til to små babytrøjer i samme model, men med forskellig snoningsmønster.Ryggen til den ene trøje - jeg er næsten færdig med at strikke,  men der mangler monteringsarbejdet, som jeg mærkelig nok skal tage mig sammen til:-)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Flere  billeder fra den "Den Forbudte By"Smuk Trane ogskøn Skildpadde:-)Jeg ved ikke hvad dette lille "hus"  blev brugt  til ?????????Flot loftsudsmykning (billedet er ikke så godt/ tydeligt)I dagens Kina er "Den Forbudte By" omdøbt til "Paladsmuseet".

Jeg købte forøvrigt DVD-en om den sidste kejser, glæder mig til at se den på et tidspunkt.God vinterferiedag til alle  jer derude :-)
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Nøj, hvor har du gang i mange fine "småting". Og hvor er dugen flot der ligger under de lilla pulsvarmere....wauw :o)

  Fine billeder fra Kina :o)

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er du produktiv, det er fine ting du får produceret.
  Du kan godt glæde dig til filmen, den er pragtfuld.

  SvarSlet
 3. Du har da godt nok været hurtig med pindende ..
  og hvor er det især fint, det perlestrik !

  SvarSlet
 4. Jeg skal love for, det er fine småting, du har haft gang i - hvor er de fine de små perle-pulsvarmere - en super gave til en lille pige :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails