fredag den 17. marts 2017

Langt bagefter på mim blog - opdatering

Hvor bliver tiden af?  I øjeblikket har jeg alt for mange projekter igang. Det er så nemt og spændende at sætte et nyt strik på pindene.  Heldigvis får jeg også indimellem noget gjort færdigt.


Jeg købte noget garn hos Ret og Vrang i Hirtshals til en hue til mit barnebarn. Det er Hjertegarn, bomuld/uld, god kvalitet der ikke kradser, altså børnevenligt garn.


Det kom der denne hue ud af. Der var en lille dreng på 4 år, der straks sagde god for denne Pokemon hue.Lidt forår ind i min stue. 


Jeg har strikket sokker og sokker siden jul. Her, det mørkeblå, begyndelsen til et par sokker til min broder. Men jeg er gået igang med et stort projekt. En norsk trøje i 2 blå farver og råhvid. Det er ærmerne jeg er startet på og der strikkes "iskrystaller". Jeg strikker en gammel model fra Dale Garn. En herretrøje til min ældste søn :-) Garnet er Smart fra Sandnes og det er købt hos Møller Garn i Hjørring.


To par færdige sokker i str. 46, strikket i Regia Garn ( min mor strikkede altid sokker i dette slidstærke garn).Forøvrigt synes jeg, det tager lang tid at strikke sokker på pind 2 1/2 og garn med en løbelængde på 210 m. Men det er fint fjernsynsstrik.


Hvor har vi haft et smukt og langt forår. Heldigvis med sne indimellem.


Jeg er lige begyndt at væve en lille plaid til et af mine børnebørn. Jeg håber det bliver godt. Farverne er blå og grønne, sat op i tilfældig "uorden".


Forleden dag var jeg i Frederikshavn, hvor jeg købte garn til en børnecardigan, hos Strikkefeen.  Herom senere. Jeg fandt dette finne dæksel, det er ikke så tydeligt, lidt slidt, men jeg var ikke i tvivl om Frederikshavns vartegn. 


Rigtig god forårsstrikkedag. 😊

Forøvrigt er jeg på Instagram: @emmyold, I er velkommen til at kigge forbi. 

3 kommentarer:

  1. Sikken sød lille pokemon hue - den skal nok blive et hit. :) og den norske sweater bliver super flot. Fint projekt, og garanteret et flot resultat til sidst. Hjemmestrikkede sokker er også noget, der plejer at være et hit :o) Fortsat god strikkelyst til dig - og god weekend :)

    SvarSlet
  2. Uha, nogle fine ting du har/har haft gang i. Mønster og farver på den norske trøje er meget, meget flotte

    SvarSlet
  3. Det er så lækre prjekter, du har fået af pindene ☺ genkender sagtens manien med at starte op, selvom jeg i øjeblikket holder mig til 1 enkelt herretrøje. Sådan et flerfarveprojekt med mønster over det hele er virkelig et kæmpe arbejde, men den bliver flot din norske trøje ☺ smukke farver på væven - det må være en fryd at sidde med det ☺

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails