tirsdag den 3. januar 2017

Årets sidste strikketøj, gaver :-)


Jeg har strikket sokker til mit ældste barnebarn, str. 45. Garnet er det gode gamle Regia. Et supergodt garn til strømper. 


Jeg kan efterhånden strømpeopskriften udenad. Synes det er svært at få hælen pæn :-(


En lille værtindegave til min svigerdatter. Hun har længe ønsket sig hjemmestrikket klude og et af mine selvvævet viskestykker.


Min anden svigerdatter manglede også klude. Hun er til de rosafarvede. Kludene har jeg strikket i Søstrene Greenes bomuldsgarn. De holder sig godt efter vask og en tur i tumbleren.


Denne juleløber med nisser broderede jeg for mange år siden til en af mine svigerdøtre. 


Jeg fik begyndt på et par sokker mere i juleferien. Samme garn som ovennævnte, med med en anden farvet Strib. Et meget lille minijuletræ, som vi kunne danse om, juleaften.


Mine meget gamle engle står og lyser og tager hul på det nye år 2017. De er over 30 år gamle og jeg holder meget af dem.

Jeg vil gerne takke alle mine blogvenner for søde kommentarer på min blog i 2016. 

Rigtig godt strikke-nytår til jer alle. 😊🎉🎺

Min nytårsfortsæt: jeg skal bruge lagergarn, have nogle projekter gjort færdig samt igang med nye og spændende strikketing :-)


4 kommentarer:

 1. Sikken en masse fine ting. Heldige svigerdøtre du har:-)
  Godt nytår til dig.

  SvarSlet
 2. hej Emmy,
  det er nogle fine gaver du har lavet. Jeg er særlig vild med de rosa klude :-)

  Godt nytår
  Angelika

  SvarSlet
 3. Sikke gode julegaver du har fået lavet . Sokker er et hit. Jeg bruger altid den metode jeg lærte af min mormor, og det er også udenad. Også godt nytår til dig og tak for hyggelige blogindlæg og kommentarer :)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg vil sige som Vibeke, dine svigerdøtre er meget heldige - sikke nogle fantastiske gaver :-) Jeg er helt imponeret over det viskestykke :-) Hælen er altid det kritiske punkt på en strømpe. Under udfordringen med de 12 par strømper vendte jeg tilbage til en type hæl, der ikke giver alle de bryderier og jeg har sat mig for, at jeg vil prøve at skrive den op på min blog, så andre kan prøve den - håber jeg får det gjort :-) Regia er et rigtig lækkert strømpegarn, der ofte har meget flotte farveforløb, det er virkeligt skønne sokker :-) Rigtig godt nytår, Emmy :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails