torsdag den 24. september 2015

Æv, æv, æv !!!!!!!!


Jeg har næsten fået strikket min Nancy" færdig, men må erkende: den er et nr. for lille og ærmerne for snævre. 

Jeg er klar over at trøjer skal sidde til i dag. Men ......... Det har været sjovt og nemt at strikke den norske trøje. Opskrifterne fra Sandnes er åbenbart små i størrelserne, men til gengæld er er de nemme at gå til.

Ok, jeg har købt garn til en ny trøje, dog i andre farver.

Trøjen er strikket i Smart, en skønt uldgarn.

    

Forøvrigt har jeg været meget fraværende på min blog. Det må der rådes bod på.

Dette indlæg har jeg skrevet på min Ipad, men det skal jeg vist arbejde noget mere med.

Hav' en dejlig dag derude:-)

QQQQQQ

                                                               

10 kommentarer:

 1. Den er rigtig sød, meget fint mønster.
  Hyggehygge
  Marianne

  ps jeg blogger efterhånden kun fra min mobil, men der kan jeg ikke få billederne til at være hvor jeg vil have dem...

  SvarSlet
 2. Så fin, ærgeligt at den er for lille! Jeg får også blogget for lidt, kæmper for at holde liv i min blog. Jeg bruger INSTAGRAM det er nemt og lige ved hånden kan man sige

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin og nogen skønne farver. Ærgeligt at den er for lille. Men dejligt at du har lyst til at strikke en til. Jeg har også oplevet er Sandness opskrifter ikke passer i størrelserne.

  SvarSlet
 4. Hvor var det ærgerligt, Emmy - den er ellers så fin i de farver, men når man skal strikke endnu én, så trænger man til nye farver :-) Håber, du finder en, der kan passe den, så den kan få et godt hjem :-) Ha en god weekend :-)

  SvarSlet
 5. Nej hvor træls, det er da en skam, den er rigtig flot. Mon ikke den giver sig lidt i brug? - Hvis ikke så må du på den igen.

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde kommentarer. Helt sikkert trøjen skal genstrikkes i en anden farve. Jeg mangler en varm vintertrøje. God weekend 😊

  SvarSlet
 7. Hvor er det surt, den smukke trøje er blevet for lille, forhåbentlig kommer den næste til at passe perfekt

  SvarSlet
 8. Åh jeg kender det. Det er ærgerligt, når det bliver for småt. Men så er der som regel en anden, der kan blive glad for det :o)

  SvarSlet
 9. Hvor er det surt når str ikke passer, sandnes opskrifter er meget lange og smalle, særligt hvis man vil have lidt luft til kroppen.
  Jeg er ikke god til at blogge fra iPad, så jeg tager den bærbar frem når der skal bloggen, for min iPad har det med at gå selvsving med hensyn til stavning samt opsætning ☺️  SvarSlet
 10. Hvor aergeligt Emmy. Den er ellers blevet flot. Saa maa det blive julegave til et barnebarn. Godt du advarer om de smaa stoerrelser. Det maa jeg vaere obs paa naar jeg gaar i gang.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails