fredag den 30. september 2011

Gammel Norsk trøjePosted by PicasaJeg strikkede denne norske trøje for mange år siden, måske i 1998, til min ældste søn.


Han er meget glad for trøjen, men synes at kanterne ved ærmerne er for stramme.


Jeg gik ombord i garnlageret, men kunne kun finde en lille rest af den mørkeblå.


Jeg søgte på nettet her i Danmark og fandt også forretninger der forhandlede Falkegarn, men farve kunne jeg ikke få. I Hjørring forhandlede de ikke Falkegarn mere.


Jeg skrev til en forhandler i Norge, men hørte intet. Efter et stykke tid, lå der en pakke i min postkasse med et nøgle mørkeblå garn i den rigtig farve.


Dejligt


Nu mangler jeg bare at strikke nye ribkanter, så er trøjen så god som ny, og min søn kan bruge den uden stramme ærmer:O)


.

8 kommentarer:

 1. Så heldig du var. Nå blir han glad. Klem og god helg :)

  SvarSlet
 2. Det var dog heldigt. Og skoent at soennen er glad for hjemmestrik.

  SvarSlet
 3. Det var da godt nok heldig at du kunne få et nøgle af det samme garn endnu. Hvor er det en flot trøje du ellers har strikket til din søn.

  SvarSlet
 4. Hvor er det heldigt at du fik garn i samme farve, det havde været ærgeligt at den fine "Fana kofte" bare skulle ligge hen :)

  SvarSlet
 5. Det var da godt nok heldigt at du kunne få et nøgle mere til den flotte trøje.
  Ha en dejlig week-end.

  SvarSlet
 6. Tolmodighed belønnes, god du fik det garn der paser til trøjen ,så bliver sønnen glad når han få den bage, uden stramme ærmer

  SvarSlet
 7. Hvor er det dejligt, at sådan en trøje kan få lidt længere levetid, for den er virkelig flot - utrolig heldigt med farven :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det da en ualmindelige dejlig og meget smuk trøje ;o)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails