torsdag den 3. juni 2010

Spindegarn med lugt
På Saltum Uldfestival købte jeg 3 nøgler helt tyndt spindegarn til at strikke af. Det kan selvfølgelig også bruges til at vævning.


Garnet har rester af spindeolie, det er dejligt at strike af, men lugter forfærdeligt. Jeg kan ikke strikke mange pinde af gangen, det er som om lugten/olien sætter sig i halsen, nu har jeg lagt det til udluftning og håber det hjælper. Om ikke andet kan jeg strikke på tørklædet, når der er udevejr, sommeren er kommet. :)


Jeg strikker et tørklæde med løbemasker. det er faktisk meget sjovt at strikke bortset fra lugten. Det er strikket i ene ret og der er 4 mønsterpinde. Efter vask (mere end en gang) forsvinder spindeolien helt og det bliver meget blødt og lækkert.


Det varer et stykke tid inden det færdige resultat kan vises, tørklædet skal være ca. 180 cm. Men her er en lille prøve.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det fint, håber du kan holde lugten ud, så det bliver færdigjort :))

  SvarSlet
 2. Hej Emmy
  Tak for din søde hilsen på min blog og velkommen til ;-) altid rart når man får en hilsen.

  Jeg har kigget hele din blog igennem, hvor er det virkelig smukt det som du har lavet. Dit strik er så flot jævnt og færdig gjort, super flot. Dejligt at du vil dele dine kreationer med os.
  Mange hilsner
  Helle

  SvarSlet
 3. Det bliver ellers et rigtigt fint tørklæde, så det er da godt, du kan begynde at strikke ude - lyder slemt med lugten :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails