tirsdag den 2. januar 2018

Sky, Sky, Sky, ......

Der er efterhånden gået inflation i Sky. Jeg er igang med det femte sjal/tørklæde. De færdige fire er afleveret som gaver og modtagerne er glade for de bløde og varme tørklæder i Silk Mohair fra Isagerstrik.



Dette tørklæde i grå fik mit søde barnebarn. Hun har selv valgt farven, og hun er glad for det strikkede Sky. 


En julegave til en af mine svigerpiger, også hun har valgt farven. Den er forøvrigt meget smuk, brun over i det lidt røde skær. Det femte Sky jeg er igang med har samme farve. Det er til en anden af svigerpigerne. 


Dette en gave, farven er svagt grøn.


Det rosa fik min søster til hendes guldbryllup. Også dette blev modtaget med stor tak. Det er mig der prøver tørklædet. 


   En meget gammel ufo er blevet broderet færdig. Navnekluden er nu sat i en guldramme og hænger i min søster og svogers stue :-)


Inden jul var jeg en tur i Odense. Her fandt jeg en skøn lille strikkebutik. Selvfølgelig blev der købt garn. Lækkert Isagergarn i to grå farver. Jeg skal igang med en trøje til min yngste søn, Nr. 2 fra Dæksel strikkehæftet. 


Yngste barnebarn har fået en ny nissehue.


Indimellem tørklædestrik er det blevet til et par sokker.


I år har jeg haft et lille juletræ. Her pyntet med mit meget gamle julepynt. Jeg nyder at kigge på det, men snart skal det ud i kulden igen.


Nytårsmorgen, sen morgenkaffe og morgenhygge.

Jeg har ikke været flittig her på bloggen i den senere tid. Jeg Har efterhånden taget Instagram til mig. Her lægger jeg al mit strik m.m. ud.: @emmyold 

Tak for alle hilsner på min blog i året der er gået :-)

Rigtig godt og lykkebringende nytår 2018. 

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails