tirsdag den 11. december 2012

Sømandstrøjen med knapper:-)Knapperne er syet i - julegaven er færdig.


Jeg valgte mørkeblå knapper til den lille sømandstrøje i str. 4-5 år.3 par håndledsvarmere - en fødselsdagsgave til mit barnebarn, Anton

Håndledsvarmerne er strikket i restegarn og vejer 74 g.
På pindene er en norsk trøje.

Jeg vender ofte tilbage til de gamle norske modeller, de er  efter min  mening klassiske og smukke.Forbrug af garn i 2012: 3,945 kg


§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§Vinteren er kommet, og det er kønt at se på, dog er det ikke så let at komme frem, hverken på gåben eller som kørende. 


Smukt. smukt!!!!!!!


Lige til at komme i julestemning af:-)


§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§


Nu til noget varmere , her er omkring de 25-27 grader - ja Kina kalder!!!!!!!!!!!!!
Her er vi på besøg i HUTONGERNE et meget idyllisk og smukt sted.

Der er også mange små forretninger med mad, "tingeltangel" og andet.
Morten og Laura og mange kinesere.Lækkerier:-)

Laura skulle lige smage et "frugtspyd" - jeg kan fortælle ,at det smagte rigtig godt.Der var mange "cykler" og kineserne var ivrige for at "sælge" en tur.

Selvfølgelig skulle vi prøve og turen tog en times tid.

 Dejligt at hvile benene lidt.Det var ganske behageligt at blive kørt rundt i denne cykel, vi sad godt og fik set rigtig meget.Vores chauffør var meget venlig, han var spinkel og ikke ret høj - men han var god til at træde i pedalerne.Der var smukke gamle huse, men læg lige mærke til de flotte og dyre biler.Her er de igang med at bygge  et gammelt hus om.Skoder for vinduerne, det ser ganske pænt ud, og det har sikkert også et formål:-)Der lå mange madsteder overalt.Det kinesiske flag samt de røde lygter hang overalt.

Den  første uge jeg var i Kina, blev kinesernes nationaldag fejret (1. oktober) og skolerne holdt lukket.

 Mange kinesere og deres børn havde ferie i denne uge.Her er vi på vej ind til en Hutong. Familien der boede der viste deres hus frem, og datteren i huset fortalte om Hutongerne.Se engang - der kan gro peber og salat på meget lidt plads.Det kostede penge at besøge en Hutong - læg mærke til de høje "dødtrin" - dem så jeg mange steder, og hvorfor de er så høje ved jeg ikke:-)

I næste indlæg vil jeg vise billeder af besøget i Hutongen:-)


Rigtig god dag
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Fin, fin trøje, den må vække lykke. Sikke flittig du har været i år med strikkepindene. Jeg er også enig med dig i, at de norske mønstre er skønne. De er klassiske og går aldrig af mode og farverne kan varieres i det uendelige.
    Dejlige billeder fra Kina, jeg håber at komme dertil engang. Bliver meget inspireret af dine fine billeder.

    SvarSlet
  2. Du har været rigtig flittig med strikkepindene en rigtig flot trøje du har levet til julegave. Vi har ikke fået så meget sne som jer i nordjylland
    Flotte billeder fra Kina.

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails