onsdag den 5. december 2012

SømandstrøjeSå blev jeg endelig færdig med en trøje til Laurits, trøjen er i størrelse 4-5 år.

En gammel klassiker. Mangler at få købt knapper, jeg tror de skal være mørkeblå:-)Jeg har haft et værre "bøvl" med at sy ærmerne på - jeg kunne ikke få det pænt.Kanten forneden synes jeg derimod blev ganske pæn.Jeg er igang med at strikke håndledsvarmere.

Anton har snart fødselsdag og han har ønsket sig håndledsvarmere.

Jeg har strikket 2 ret og 2 vrang, ca. 17 cm i længden.Faktaboks:
Model taget fra Sandnes hæfte nr. 0901
Garn: Sisu
Pinde nr. 3
Forbrug af garn: 250 g
Hot or not: en god gammel model, som jeg har strikket flere gange (dog synes jeg det er svært at sy ærmerne pænt i)

             Forbrug af garn i 2012:  3,871 kg


###################Efter kalenderen er det blevet vinter, og jeg skal lige love for, at der er kommet sne her i Nordjylland.Det er hundekoldt, men smukt ser det ud.Dejlig udsigt fra mit stuevindue.Mit havebord og to store krukker er dækket med et tykt lag sne:-)^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Lidt mere om Kina


En lille "fotomodel" foran en "smart" parkeret bilBilledet er taget i elevatoren - bemærk der er ingen 4. etage.

Min familie bor på 27. etage.Her er vi på besøg i et kinesisk tehus.Et langt menukort over te. Jeg kan fortælle at den te vi valgte var rigtig god.Laura og farmorEt rigtig hyggeligt sted, hvor der var stilhed og ro.  Laura og den unge kinesiske kvinde.

Posted by PicasaDer kommer mere om min tur til Kina i næste indlæg:-)

5 kommentarer:

 1. Superflot sømandstrøje, den må da blive et hit. Igen fine billeder fra kina turen.

  SvarSlet
 2. Sømandstrøjen er rigtig fin. Jeg har også lyst til at strikke en engang. Desværre når man ikke alt det man gerne vil.

  SvarSlet
 3. Skøn trøje, en rigtig klassiker, som passer til alle både børn og voksne.
  Jeg ved godt at der altid står i opskrifterne at ærmerne skal sys på fra retsiden med usynlige sting, men jeg døjer altså også med at få det pænt. Derfor syer jeg konsekvent sammen på symaskinen. Jeg vælger lige ud sting i stinglængde 4, så flaner det ikke. Det bliver altid pænt. Dog hvis det strikkede er alt for tykt, så duer den løsning ikke, men til pinde 3 kan det sagtens gå.

  SvarSlet
 4. Det te-hus ser ud til at være en ren oase og sikke fint "menukort" :-)

  Sømandstrøjen er efter min mening én af de fineste klassikere - ærgerligt at du døjede med ærmerne, men herfra kan man nu ikke se, at der er noget galt. Jeg syr også meget tit ærmer i på symaskinen :-9

  SvarSlet
 5. Tak for de søde ord. Jeg kan fortælle, at jeg altid syr ærmer i fra retsiden. Det synes jeg bliver pænest (måske skulle jeg prøve det med symaskinen):-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails