onsdag den 25. juli 2012

Feriegæster


Jeg har haft nogle dejlige feriedage sammen med min søn, svigerdatter og deres tre søde drenge.Vi var på tur til Voergård Slot, hvor der blev afholdt middelalderdage.


En kæmpeoplevelse for drengene Anton og Laurits.


Der var bl.a. en middelalderkvinde, der fortalte drengene en historie om en trækfugl,
ringridning, som var meget spændende og små piger, der var klædt ud som tiggere.


Der kunne købes dejlige pandekager. I midten af billedet sidder der to sultne drenge og venter på pandekagerne (kan lige fortælle at køen var  l a n g:-)Dyb koncentration. Her skilles en gammel DVD-afspiller af.Lidt hygge i "bamsestolen".Yngste skud på stammen - den dejlige Eskild.Laurits: "Jeg kan godt lide din is, farmor".Et gammelt strygejer skilles af, det er bare om at holde tungen lige i munden.Strikketøjet ligger stille for tiden, men jeg har købt garn hos www.perlestrik.dk.
det er silke og bomuld i en skøn blå farve.

Jeg regner med at strikke en sommerbluse med hulmønster og korte ærmer (det bliver nok først til næste år).De to puder til Christina er næsten klar til aflevering, mangler monteringen.


Forøvrigt har min anden svigerdatter Kathrine bestilt puder i grønne nuancer.

Rigtig god sommerdag:-)
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Dejlige billeder af dejlige sommerbørn. Middelalderen med dens kostumer og ridder turneringer kan fange alle børns interesse. God ide at tage på sådan en tur.
  Nej strikketøjet bliver ikke til meget i denne varme, men det er da også lige meget. Hver ting til sin tid. God sommer til dig.

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at være nogle dejlige dage I har haft :-) Sikken et skønt kuld drenge - det er jo godt med nogen, der kan reparere strygejernet ;-)

  Det er en stor oplevelse med heste og ryttere så tæt på - især hvis de også har det helt store udstyr på. Levendegjort historie, når det er bedst :-)

  Fortsat god sommer.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails