fredag den 16. september 2016

Poncho m.m.

Jeg er igang med en poncho, Iglo. Det går fremad. Jeg synes mønsteret er rigtig smukt, men hvor skal jeg passe på ikke at strikke forkert. Jeg skal snart til at strikke skulder på rygstykket.


Et andet påbegyndt projekt. En trøje til min svigerdatter. Hendes bedstemor strikkede en tilsvarende for mange år side. Min svigerdatter ville gerne have mig til at strikke den igen. Dog ønskede hun sig en del ændringer. Den skulle være kortere, være smallere og gå ind i taljen. Jeg er kommet på en opgave. Håber resultatet bliver som ønsket. Jeg strikker i ÅLJgarn fra Isagergarn. Et dejligt garn, måske lidt svært at strikke jævnt.


Et par sokker til min søn. Dem er jeg helt sikker på falder i god jord :-) De er strikket i Arwetta garn. Det garn er godt til sokker.


Mit lette strikketøj, som jeg ikke skal tænke så meget over. Det går bare som smoft, måske lidt kedeligt i længden, men et godt Tv-strikketøj.


En meget smuk morgen. Træernes blade er efterhånden ved at tabe farve, bladene ligner næsten guld.

         Rigtig god dag ude i blogland. Måske bliver der tid til strikketøjet :-) Kh Emmy

3 kommentarer:

  1. Det er da nogle store, flotte projekter, du har på pindene; jeg kan godt forstå, der er behov for TV-strik og sokker ind imellem

    SvarSlet
  2. Det er dæleme nogle fine ting du strikker.

    SvarSlet
  3. Jeg valgte at bruge strikkestrukturen fra Iglo til faconen fra Sif... Jeg vil give dig ret i, at man skal være vågen ved strikkepinden for ikke at strikke fejl på bagsiden. Det er ikke et mønster man bare kan se og strikke derudaf... Men flot bliver det. Jeg er spændt på at se din færdig.

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails