torsdag den 14. januar 2016

Er det spild af strikketid at strikke klude??????

Jeg strikker karklude. Et hyggeligt lille strikkeprojekt. Kludene er strikket i bomuldsgarn fra Søstrene. Jeg strikker på pinde nr. 3 1/2. Mønsteret er såre enkelt en pind 1 ret, 1 vrang, næste pind ret, den gentages til ønsket mål. Jeg strikker altid den første og sidste m ret, det giver en pæn kant.


Jeg må indrømme, at der er for mange projekter igang i øjeblikket.

Mit hæklede tæppe bliver større, men der skal hækles endnu flere omgange.jeg nyder at hækle og farverne spiller godt sammen :-) 


Nancy er igen kommet på pindene, her bruger jeg andre farver (blå er min farve). Den grå er lagt på lager indtil videre.


Jeg fik lige lyst til at bruge noget garn fra lager (det skal reduceres i 2016). Her er jeg igang med en halsedisse til min broder. Jeg synes den grønne farve passer til ham, da han er ivrig lystfisker og nyder at gå i den dejlige natur.


Det er vel ikke for sent at sende et "Godt Nytår 2016" til alle jer, der følger min blog :-)

Mange tak for alle de skønne hilsner, jeg nyder at læse dem :-) må desværre indrømme at det nogle gange kniber men mine hilsner på jeres blogge.Jeg har lige læst denne spændende bog, der handler om den engelske overklasse. Personerne er meget rige på  penge, slotte og ejendomme, men om de er lykkelige ????????? Den er barsk og grum.9 kommentarer:

 1. Sikke et flot tæppe, det er virkelig nogle skønne farver.
  Klude kan man aldrig få for mange af, og så er det sådan noget herligt tv strik. Om det er spild af tid, næh, da ikke hvis man bruger dem.
  Din Nancy bliver flot i de farver og halsedissen er perfekt til en jæger/lystfisker.
  Bogen har jeg ikke læst - Hvis jeg skal læse, kan jeg jo ikke strikke og lydbøger har jeg altså ikke vænnet mig til endnu. God dag til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Ogsaa rigtigt godt nytaar til dig og dine. Hjemmestrikkede karklude er saa dejlige at bruge. De er koenne og saa kan de koges hvilket ogsaa goer dem praktiske. Har lige koebt bomuldsgarn nettop til karkludestrik. Taeppet bliver rigtigt flot. En blaa Nancy, den glaeder jeg mig til at se.

  SvarSlet
 3. Godt nytår, en god gerning kan ikke gøres for tit. Jeg er vild med farverne i dit tæppe.
  Jeg gider ikke at strikke karklude, det er mit strikkeliv for kort til, lige nu. Jeg bruger gammeldaws klude. Ikke engangsklude, de er forbudte her

  SvarSlet
 4. Godt nytår. Nej det er bestemt ikke spild af tid at strikke karklude. Jeg har som regel gang i en hæklet klud i rester, så jeg altid lige kan nappe en omgang. Det er hyggeligt håndarbejde.

  SvarSlet
 5. Det er bestemt ikke spild af tid. Jeg strikker også klude indimellem. De kan altid bruges også som værtindegave med fin indpakning

  SvarSlet
 6. Det er da godt nok et flot tæppe, du har gang i - og Nancy ser også ud til at blive rigtig god
  Herfra også Godt Nytår til dig

  SvarSlet
 7. Når du hygger dig med det , er det bestemt ikke spild af tid :o)
  og du har gang i rigtig mange spændende ting.
  Bogen om den engelske overklasse lyder spændende - jeg holdt meget af serien Downton Abbey - mon ikke også den var noget for dig ?

  SvarSlet
 8. Jeg strikker også kluter innimellom. Det er en form for avslapning. Man slipper å tenke så mye.

  SvarSlet
 9. Ja - det kan da sagtens betale sig og de er hyggelige at strikke :-) Jeg synes jo det er dejligt med mange projekter på pindene, så du skal ikke høre et ondt ord fra mig - det er lækre projekter, der er i gang :-) Godt nytår :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails