søndag den 31. marts 2013

Endelig noget færdigt:-)
Så er halsedissen til min broder blevet færdig.
 Den er strikket i Alpaca garn på pinde nr. 3. Forbrug af garn er 87 g.I øjeblikket strikker jeg håndledsvarmere med perler.
Kan lige fortælle at det tager lang tid at sætte alle perlerne på garnet.De røde er en påskegave.De blå gav jeg til en tidligere kollega - en fødselsdagsgave:-)Her ses sammensyningen.

Jeg har lovet mit barnebarn på 4½ år et par håndledsvarmere med "dødningehoveder". Han var meget imponeret over alle perlerne.

Vi har sammen købt hvide perler og sort garn i Panduro Hobby.

Håndledsvarmerene er strikket på pind nr. 2. Forbrug af garn 25g pr. par.Har købt garn til en trøje - meget lækkert uldgarn i en skøn farve:-)Jeg har været på bogudsalg og faldt for disse to bøger.
Der er også kommet en lille strikkebog til de mange, jeg allerede  har i min reol.

Der er rigtig mange fine modeller i bogen - jeg kan varmt anbefale Lene Holme Samsøe's strikkehæfte:-)Jeg fik denne gave af min yngste søn - og jeg glæder mig til at gense serien.

Der er ialt 7 DVD-er, altså den 1. og 2. serie.

Den 3. sæson ser jeg for øjeblikket på TV 1 lørdag aften.

Supergod!!!!!!!!!!!Det fotografi af en kær, men meget alvorlig, lille kinesisk pige købte jeg i Kina på kunstnermarkedet 798.

Læg lige mærke til trøjen pigen har på - mønsteret er det samme, som i sjalet, der hedder "Frit Slag", som er designet af Geilsk (jeg har strikket  dette sjal flere gange).


Rigtig god påske til alle mine bloglæsere:-)

¤¤¤¤¤¤ Forbrug af garn i 2013: 1,373 kg ¤¤¤¤¤¤
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Fine ting du har strikket. De perlebesatte ting er vildt flotte.
  Du har også gjort nogle lækre indkøb. Duo garnet er fantastisk i brug synes jeg.

  SvarSlet
 2. Sikke en taalmodighed med de perler. Joesses dog. De er superflotte. Og dejlige indkoeb. Den serie maa jeg se at faa fat i, men jeg vil gerne have den paa engelsk med franske undertekster saa helten ogsaa kan se med. Jeg leder stadig (smil). Ogsaa rigtig god paaske til dig.

  SvarSlet
 3. Dine håndledsvarmere er vildt flotte.
  At strikke med perler er noget, jeg endnu ikke har prøvet. Bliver nødttil at gøre det engang, det er så flot at se på! Er der nogen bøger eller links, du kan anbefale til en perlestrikbegynder som mig?

  SvarSlet
 4. De perlestrikkede håndledsvarmere er bare enormt flotte.

  SvarSlet
 5. Tak for de skønne kommentarer - ja der er rigtig mange perler og det tager lang tid, men et hyggeligt arbejde.

  Jeg har lånt bogen "Håndledsvarmere med perler": Aviaaja Kleist Burkal på biblioteket. Den er fin med mange forskellige mønstre:-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails