fredag den 2. november 2012

Sjaler og 798Så er jeg næsten færdig med dette lille sjal, mangler lige at lægge det i pres samt kanten foroven, og måske laver jeg kvaster .Her ses den fine blonde tæt på.Er påbegyndt et sjal eller tørklæde mere.Har været på indkøb - købte garn med 20% rabat, hos Ret og Vrang i Hirtshals.

Det lilla er til sjalet, hvad jeg skal bruge det andet til ved jeg ikke endnu.


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Vi besøgte kunstdistriktet 798 i BeijingHer er vi i området som kaldes 798,  navnet på et nedlagt fabriksområde. Et meget spændende sted både for børn og voksne.

Her ligger masser at små butikker, hvor der kan handles dyrt og billigt.

 Der er flotte kunstværker overalt og små cafeer, hvor der kan nydes lidt godt.Laura og farmor foran to kæmper, " mand og kvinde "Laura "synger" sammen med de tre skønne figurer:-)Et farligt bur, men Laura vågede sig derind^-^Hele tre af slagsen i tre etager, meget imponerende.Herligt at se på.


I en af butikkerne, havde de skelletter i forskellige udgaver til salg.

Her købte jeg ikke noget:-) Ikke så kønt, men
når der ikke kan vokse blomster, kan der sættes kunstige op.
Posted by Picasa

Kinabilleder fortsætter i næste indlæg ***************

2 kommentarer:

  1. Et rigtigt fint sjal. Jeg er også blevet lidt "bidt " af sjals-strikning. Og det ser ud til at have været en fantastisk tur til Kina. Har fulgt med i dine billeder. - og drømt om, at se det selv.:-)

    SvarSlet
  2. Flot, flot sjal, det er til dato den bedste sjal opskrift jeg har set. Helga Isager er fantastisk. Det er nogle lækre skønne farver du har valgt til dine sjaler.
    Pragtfulde Kina billeder, det er sjovt at se, når man aldrig selv har været der. Det er utroligt så meget der er at se.

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails